Over ons

Löwenthal Tandtechniek  is een allround tandtechnisch laboratorium gevestigd te Eindhoven. Het bedrijf is in 1993 gestart en houdt zich bezig met alle facetten van techniek. Löwenthal Tandtechniek  realiseert optimaal de wensen van tandarts en patiënt door dit te vertalen in techniek en samenspel tussen esthetiek en functionaliteit.

Een mooi verzorgd gebit betekent een gezonde, stralende lach en dat is wat iedereen wil. Om deze wens te kunnen vervullen werkt het team van Löwenthal Tandtechniek intensief samen met de tandarts. Of het nu gaat om een enkeltandcorrectie, een volledige prothese of uitgebreid kroon- en brugwerk op implantaten, alle disciplines zijn in huis waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne materialen en technieken.

Löwenthal Tandtechniek is een logische keuze!

Wilt u bij Löwenthal Tandtechniek uw kroon-, brug-, implantaat- of gebitsprothese laten vervaardigen? Informeer uw tandarts over uw keuze of neem rechtstreeks contact op met ons.

Restauratieve tandheelkunde

Onze werkzaamheden doen een beetje denken aan die van een goudsmid. Net als  het vervaardigen van sieraden zijn wij ook bezig met een miniatuurkunstwerkje dat stap voor stap wordt vervaardigd, waarbij precisie en kwaliteit een eerste vereiste zijn. Op tandtechnisch gebied is tegenwoordig veel mogelijk. Iedereen kent de kronen, bruggen, inlays en protheses wel die een tandarts bij een patiënt kan plaatsen. U kunt uitstekend advies krijgen bij uw tandarts over de tandvervangende producten/vergoedingen die op u van toepassing zijn.

Eigentijdse tandtechniek; moderne materialen
Onze producten  zijn ontstaan uit ambitie en plezier voor het vak!

Enkele producten uit de lijn die we daarmee inmiddels hebben opgebouwd vindt u in het menu onder Producten. Ons assortiment wordt steeds geactualiseerd, passend bij de behoefte van tandartsen en hun patiënten en met als uitgangspunt een constante kwaliteit. U mag erop rekenen dat elke kroon, partiële restauratie, elk implantaat en elk traditionele kroon- en brugwerk goed is doordacht, en efficiënt, deels digitaal, wordt geproduceerd. Natuurlijk met de beste en modernste materialen.

Wilt u meer weten over welke materialen voor uw restauratie het beste toepasbaar zijn? Dan informeren wij u graag.

Stuur ons een e-mail of bel. U bent ook welkom in ons laboratorium!

Kleurbepalingen 

Het is niet alleen de vorm van een element dat garant staat voor een esthetisch verantwoord werkstuk, ook de kleur, diepte, warmte en translucentie zijn van groot belang. Omdat het bepalen van de kleur niet altijd even gemakkelijk is, worden steeds meer patiënten doorverwezen naar ons laboratorium om de kleur te bepalen. Ook het bespreken van het werkstuk met betrekking tot de wensen van de patiënt is een mogelijkheid. Dit alles om een perfect eindproduct te realiseren.

Löwenthal Tandtechniek hecht veel belang aan bijscholing en actuele ontwikkelingen binnen de tandtechniek. Vandaar dat we regelmatig vakcursussen volgen.

U kunt hierover meer lezen op onze nieuwspagina.

https://www.lowenthaltandtechniek.nl/nieuws/